Производство, внос и дистрибуция на опаковъчно и рекламно тиксо

Печат на транспаранти от винил | pvc и перфо фолио

Офис Седпак Пловдив предлага техническа изработка на примерни работни варианти и печат на транспаранти от винил. Промазаният винил е устойчив на неблагоприятни метеорологични условия и много гъвкав материал, който е подходящ за кампанийна или дългосрочна рекламна табела.

Качеството на печат върху транспарант от винил е добро, като няма ограничение в използваните цветове. Отпечатваме банерите от винил на бързи широкоформатни принтери, които разполагат със система за контрол на цветовете и широк цветови диапазон. Използваме единствено качествени мастила, които не се налага да бъдат обработвани допълнително. Подходящи са за външна употреба и са устойчиви на водно-спиртни разтворители, атмосферни влияния, UV лъчи и други неблагоприятни атмосферни условия.

Освен добрата резолюция на изображението, за качествено цветопредаване влияние оказват още яркост, контраст, цветен баланс, както и дистанцията на гледане.

Препоръчителнa стойност на гъстота на цветните точки в един инч (DPI) при растерни изображения:
За вътрешна реклама: Над 100 dpi
За външна реклама: Над 70 dpi
За билбордове: Над 30 dpi

Всички цветове във файла трябва да са по скалата CMYK, като препоръчваме да използвате векторни изображения вместо растерни, което ще гарантира възможно най-качествено отпечатване на Вашия рекламен банер от винил.

Печат на транспаранти от промазан винил цена:
До 5 кв. м.: ** лв./м2 (цената е с вкл. ДДС)
Над 5 кв. м.: По договаряне
* Цените са франко наш склад в град Пловдив.
* В цената са включени капси.
* Дизайнерският труд не е включен в цената.

Транспарантите от винил са с ниска цена, леки са и са мобилни. Използват се като основен рекламен банер на търговски обекти, като табела при продажба на имот, при конкретни кампанийни събития и презентации.

Запитвания за производство на транспарант от винил изпращайте на info@sedpack.com

транспаранти от винил

Печат на перфо фолио за прозорци и автомобили

Предлагаме качествен печат на перфо фолио за прозорци и витрини на магазини, офиси и автомобили. Еднопосочната видимост, която предоставя перфорираното фолио, го е превърнало в един от най-предпочитаните материали за брандиране на търговски обекти и коли. Основното предимство на перфо фолиото е възможността за отпечатване на качествено рекламно изображение, което се вижда от външната страна на прозореца, а в същото време минувачите нямат достъп до интериора на помещението. В същото време обаче видимостта отвътре навън не е ограничена по никакъв начин.
Имайте предвид, че предимството на перфо фолиото да ограничава видимостта отвън навътре се губи през вечерните часове, когато в помещението работят лампи и е светло.

Печат на перфо фолио цена:
До 5 кв. м.: ** лв./м2 (цената е с вкл. ДДС)
Над 5 кв. м.: По договаряне
* Цените са франко наш склад в град Пловдив.
* Дизайнерският труд не е включен в цената.

печат на пвц и перфо фолио

Печат pvc фолио

Предлагаме качествен печат на ламинирано pvc фолио матирано, което се използва при брандиране на витрини на магазини, прозорци на офиси и коли. За разлика от перфорираното фолио, пвц фолиото е плътно, без пропускливост на светлина и ще ограничи видимостта, както отвън навътре, така и обратно. Много често се използва за фолиране на задните прозорци на служебните автомобили, както и за брандиране на фирмени офиси. Печатът е плътен и качествен, а цената е по-ниска спрямо перфо фолиото.

Печат на pvc фолио цена:
До 5 кв. м.: ** лв./м2 (цената е с вкл. ДДС)
Над 5 кв. м.: По договаряне
* Цените са франко наш склад в град Пловдив.
* Дизайнерският труд не е включен в цената.