Производство, внос и дистрибуция на опаковъчно и рекламно тиксо

Рекламно тиксо с надпис

Офис Седпак Пловдив е директен вносител на рекламно тиксо с надпис промо цена, промоция, подарък, чупливо, fragile, както и много други надписи, които поддържаме на склад и бихте могли да заявите без да заплащате за изработка на клише. Вашата поръчка ще бъде доставена експресно с куриерска фирма на следващия работен ден.

Лепящите ленти с надпис, които нашите партньорски заводи производител изработват, са два вида: лента полипропилен с лепило хотмелт (изкуствен каучук) - използва се за леки и средно-тежки пратки, които ще се опаковат в помещения с нормална стайна температура. Най-удачни са за използване през пролетта, лятото и есента. Тиксото се развива лесно и издава лек шум. Обща дебелина с лепилния слой: ≈ 48 микрона ±10%

Вторият вид рекламно тиксо е с носител пвц и лепило солвент (естествен каучук). Висок клас лепящи ленти с надпис, които са предпочитани за по-ангажиращи, ценни и тежки пратки. Притежават отлична адхезия (сила на залепване) към почти всички повърхности и може да се използват през цялата година, дори в студените и влажни месеци. Тиксото се развива плавно и безшумно. Обща дебелина с лепилния слой: ≈ 55 микрона ±10%

Предлагаме индивидуално производство на рекламно тиксо с надпис на Ваш индивидуален проект, което ще направи Вашите пратки сигурно опаковани и лесно разпознаваеми, и ще представят дейността Ви пред клиентите по един уникален и в същото време ефективен начин.

Поръчайте налични на склад рекламни тикса или заявете производство на лепящи ленти с надпис по Ваш дизайн на тел. 0878 500 758 и info@sedpack.com

тиксо с печат

Технически възможности за производство на тиксо с печат пвц солвент и полипропилен хот мелт:
- Ширина на лентата: 12 мм, 25 мм, 38 мм, 50 мм, 75 мм;
- Дължина на ролката: 60 м, 100 м;
- Максимално 3 цвята печат.
- Цвят на основата: бял, прозрачен, кафяв + цветна основа на тиксо пвц.

рекламно тиксо

пвц солвент

Дебелина на фолиото: 35 микрона
Лепилен слой: 20 микрона
Обща дебелина: 55 микрона ±10%
Лепилен слой: естествен каучук (солвент)
Цвят на основата: Бяла, прозрачна, кафява или цветна
Цвят на печат: До 3 цвята
Рекламно тиксо пвц с лепило солвент се развива плавно и безшумно, подходящо е за затваряне на тежки кашони през цялата година (при ниски и високи температури и при наличие на влага).

тиксо с надпис

полипропилен хот мелт

Дебелина на фолиото: 28 микрона
Лепилен слой: 20 микрона
Обща дебелина: 48 микрона ±10%
Лепилен слой: изкуствен каучук (хот мелт)
Цвят на основата: Бяла, прозрачна, кафява, жълта.
Цвят на печат: До 3 цвята
Тиксо с печат полипропилен хот мелт се използва за опаковане на леки и средно-тежки кашони. При развиване издава лек, но не много смущаващ, шум, като се препоръчва за употреба през трите по-топли сезона от годината. След залепване няма да се отлепи, и при минусови температури, и през влажната зима.

тествайте и двата вида тиксо

Офис Седпак Пловдив предоставя на своите клиенти възможността да изберат най-подходящия вид тиксо с надпис, като закупят по 72 ролки от двата материала (пвц солвент и полипропилен), което е под общоприетото ни минимално количество (144 ролки от вид). Разходите за изработка на клише са еднократни!