Производство, внос и дистрибуция на опаковъчно и рекламно тиксо

Опаковъчно тиксо пвц с лепило солвент

опаковъчно тиксо солвент

Опаковъчно тиксо пвц с лепило солвент е предназначено за целогодишно, сигурно и здраво залепване на тежки кашони. Произвежда се с лепило естествен каучук, безшумно е при развиване и се предлага в 8 различни цвята. Цветно тиксо пвц солвент е с обща дебелина 55 микрона и може да се използва за обозначаване и маркиране на различни продукти.

Опаковъчни ленти солвент полипропилен

Опаковъчни ленти солвент с носител полипропилен са произведени с лепило от естествен каучук и са предназначени за дългосрочно затваряне на леки, средно-тежки и тежки картонени кутии и кашони. Лепилото е с висока степен на залепване и осигурява надеждно прилепване към найлонови чували, стреч фолио, аеропласт, метал, пластмаса и почти всякакви материали. Демонстрира отлично представяне при ниски и високи температури, което на практика прави лентите универсални за целогодишна употреба. Произвежда се с лепило от естествен каучук и въглеводородни смоли, като има голяма устойчивост на влага и стареене.

Офис Седпак Пловдив е дистрибутор на два вида опаковъчни ленти полипропилен солвент: с дебелина 42 микрона - за леки и средно-тежки кашони и с дебелина 54 микрона - с много нисък шум, почти безшумни при развиване и предназначени за затваряне на тежки пакети.

За цена на тиксо пвц солвент и полипропилен солвент се свържете с нас на info@sedpack.com

Видове опаковъчно тиксо солвент